Boliger på Mallorca

Mallorca er et af verdens mest eksklusive boligområder, og bl.a. Financial Times har udpeget området som et af de 10 ”hotteste” i verden at investere i. Flere og flere vælger derfor også køb af bolig på Mallorca frem for f.eks. Cannes og Nice i Frankrig.

Solboliger er agent for  flere ejendomsmæglere på Mallorca. Såvel for de største  ejendomsmæglere, der har det meste der er til salg, men også med mindre ejendomsmæglere med stort lokalkendskab, der nogle gange har noget de store ikke har.

Vi sælger for de største banker. 

Udfyld skema med dine ønsker, og du vil få vist et udvalg af boliger der opfylder dine ønsker.
Boligdatabase - over 3000 boliger

Banksalg og særtilbud

Vi har nedenfor samlet nogle få af de mange attraktive tilbud.

Vi har mange flere tilbud  - så ring og spørg, hvis du ikke lige finder det du søger.  

Vi samarbejder og sælger for de fleste større banker.

Banksalg  (tvangsauktioner) er ofte misligholdte boliger, dårligt beliggende eller i dårlig kvalitet, men der er undtagelser.

Men ofte finder man  tilbud - særtilbud  - på det "normale marked" - der er lige så attraktive som banksalg.

Rummelig lejlighed beliggende nær centrum af Santa Ponsa, golf og stranden. 2 soveværelser, 2 bad. Elevator. Lejligheden er beliggende i en eftertragtet bebyggelse i høj kvalitet. 2 swimmingpools, haver og legepladser. Aircondition med varmt og koldt, termoruder. 2 private parkingspladser. Ref:NM7316
Penthouse lejlighed.
Santa Ponsa
 
NU € 320000
Dejlig lys lejlighed i et eksklusivt kompleks bestående af kun 6 boliger med fællesskab haver, swimmingpool og parkering. 3 soveværelser, 2 bad. 100 m² + 25 m² terrasse. Gåafstand til havnen. REF: NM6316
Sydvendt lejlighed med pool
Puerto Andratx
 
NU € 595000
Lejlighed beliggende 1. række hav – og med direkte adgang til havet. 3 soveværelser, 2 bad. 114 m² + 42 m² terrasse. Delvist overdækket terrasse med en enestående udsigt over bugten Palma og kysten. Dobbelt garage, aircondition og centralvarme. Fælles stor swimmingpool. REF: NM5116.
Lejlighed 1. række hav
Cala Vinyas
 
NU € 532000
Lejlighed i Puerto de Andratx med udsigt til havnen. 2 soveværelser, 2 bad. Beliggende på 1. sal i en ny bygning og består af køkken, bryggers og stue. Master soveværelse med ensuite bad og gæstesoveværelse og toilet. A / C og varme overalt. REF: NM15115
Billig ferielejlighed tæt på alt.
Puerto Andratx
 
NU € 255000
Unik designet rækkehus i en velholdt bebyggelse med spektakulær udsigt over Port Adriano og Malgrat øerne. 3 soveværelser, 2 bad + gæstetoilet. 156 m². Privat have med terrasse og swimmingpool. REF: NM15315.
Dejligt rækkehus med havudsigt
Nova Santa Ponsa
før € 890000 
NU € 650000